Ehmatav video: bussi ja veoki laupkokkupõrget Ardu lähedal jäi lahutama mõni meeter (37)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu videost näha, õnnestus vastu liikunud veokil tõmmata bussitaskusse ning kokkupõrge bussiga jäi olemata.
Nagu videost näha, õnnestus vastu liikunud veokil tõmmata bussitaskusse ning kokkupõrge bussiga jäi olemata. Foto: Kuvatõmmis videost

Ühe Tallinna-Tartu maanteel liigelnud rekajuhi salongikaamerasse jäi teisipäeval Lux Expressi liinibussi üliohtlik möödasõit Ardu lähedal, mis võinuks päädida tõsise õnnetusega.

Videolt on näha, kuidas möödasõitu sooritavale bussile liigub vastu Maxima kirjadega veoauto. Õnneks oli tee ääres parajasti bussitasku ning veokijuht sai vahetult enne bussiga kohtumist sinna tõmmata.

Lux Expressi kliendikogemuse juht Paul Kristjan Lilje tõdes videot kommenteerides, et olukorrale tervikhinnangu andmiseks ei ole piisavalt andmeid, kuid kindlasti on juhtum kahetsusväärne, sest päädis bussijuhi poolt möödasõiduvõimaluse valesti hindamise ja liiklusohtliku olukorra tekkimisega.

«Liiklusohutus ja -viisakus on meile väga olulised teemad ning oleme tänulikud neile liiklejatele, kes seesugustest olukordadest meile teada annavad. Kõik meile jõudvad juhtumid saavad üle vaadatud ja käsitletud,» lisas Lilje.

Kommentaarid (37)
Copy
Tagasi üles