«Hommik!» Aasta Ettevõtja konkursi eestvedaja: võluvad lood, kus töötust on saanud suurärimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäevases saates «Hommik!» olid külalisteks EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursi üks eestvedajatest Ranno Tingas ja eelmise aasta võitja Taxify juht Martin Villing. 

Aasta ettevõtja valib sõltumatu žürii, kes lähtub ettevõtja isikust, võttes arvesse tema suhtumist ettevõtlusse avaramalt ning tähelepanuta ei jää ka ettevõtja sotsiaalne panus ja ärieetika. Nii on kujunenud EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursist ja selle finaalist aastatega Eesti ettevõtluse pingsalt oodatud suursündmus.

"Ma arvan, et selle konkursi üks võlu on see, et on nii palju ägedaid lugusid, kus on lihtsalt töötuks jäämise tõttu või uudishimust midagi alustatud, mis on väga suureks kasvanud ja mis muudab väga paljude inimeste igapäevast elu. Nagu Taxify on muutmas maailmas seda, kuhu me liigume transpordi vallas," rääkis Ranno Tingas stuudios. 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles