Tänaku konkurent pisarais: mida kuradit ma tegema pean?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türgi rallit väga hästi alustanud ning pärast kolmandat katset liidriks tõusnud Citroëni piloot Craig Breen lõpetas reedese päeva kaheksandana. Iirlast tabas ebaõnn pärast hoolduspausi viiendal katsel, kui tema rehv tühjaks jooksis.

«Ma ei tea, mida kuradit ma pean tegema? Proovisin sõita tee keskel, kaotasin meelega hommikul aega kõigist ohtudest ringiga mööda sõites ja hoidusin kõigist riskidest. Ja eikuskilt hakkas lihtsalt rehv tühjaks jooksma! Polnud mingit matsu, ei midagi erilist.

Lihtsalt surve kadus ja kadus ja kadus, kuni rehv maha jooksis. Ja järgmisel katsel täpselt samamoodi – õhk läks ja läks ja läks. Ja siis polnud meil viimaseks kiiruskatseks enam rehve järgi. Uskumatu!»

Vahe esikohal kihutava Thierry Neuville'iga on 50,1 sekundit, viiendal kohal olevale Ott Tänakule kaotab ta 18,2 sekundiga.

Ma pean meeles pidama, et (ralli juhtimine) polnud üldse kaua aega tagasi. Ma nii väga tahtsin, et õnn pöörduks paremuse poole ja ma saaks taas võidelda. Okei, ralli pole veel läbi, Seb (Ogier) ja Thierry suutsid täna esimestena startides palju korda saata, nii et vaatame, mis homne toob!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles