Üheksandat kohta hoidev Tänak: keeruline osa ootab alles ees

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased kaks MM-rallit võitnud Ott Tänak ja Martin Järveoja on Türgi etapil nelja kiiruskatse järel alles üheksandal kohal. Paanikaks aga põhjust pole, sest ees ootab veel pikk ralli ja Toyota meeskonna videost vaatab vastu rahuliku olemisega Tänak.

«Ei olnudki võib-olla nii raske, kui võis oodata. Me teame, et keeruline osa ootab alles ees, kui läheme samade katsetega teisele ringile,» võttis Tänak hommiku kokku. Türgi ralli on üle aastate üks MM-ralli kõige karmimaid, mis paneb autode ja rehvide vastupidavuse tõeliselt proovile. Nüüdseks on teed 50 võistlusekipaaži poolt korralikult üles küntud ja paljastunud on eriti salakavalad kivid, mis autosid lõhkuma võivad hakata.

«Seni pole tingimused väga halvad olnudki – ainult teepinnal on palju lahtist kruusa ja pidamist vähe. See on ka põhjus, miks me olime veidi hädas, aga loodetavasti tulevad pärastlõunased tingimused meile veidi kasuks,» ootas Tänak hommikuse kolme kiiruskatse kordusläbimisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles