Tipphetked: Cagliari kaitsevägesid juhatanud Klavan aitas koduklubi väärtusliku viigini

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas viigistas Cagliari Calcio koduväljakul 1:1 AC Milaniga. Cagliari algkoosseisu kuulunud Ragnar Klavan tegi kaasa terve mängu.

Cagliari läks kohtumist juba 4. minutil juhtima, kui väravapostist tagasi põrganud palli lõi väravasse Joao Pedro. Milani viigivärava lõi 55. minutil sellest hooajast klubis mängiv Gonzalo Higuain, kellele see oli Milani särgis esimeseks väravaks.

Cagliari on nelja mänguga kogunud nüüd viis punkti, mis annab neile tabelis 12. koha. Mängu vähem pidanud Milanil on punkte neli ning koht tabelis 15.

Seria A tänased mängud

  • Roma - AC Chievo Verona 2:2
  • Genoa - Bologna FC 1:0
  • Juventus - US Sassuolo 2:1
  • Udinese - Torino 1:1
  • Empoli - Lazio 0:1
  • Cagliari - Milan 1:1
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Maran rääkis pressikonverentsil, et kõik mängijad, kes koondiste juures olid, on tagasi. «Mõned said rohkem, mõned vähem mänguaega, aga kõik on heas seisus tagasi tulnud. Klavanil oli vaja taastumiseks ühte lisapäeva, aga kõik on korras. Ma ei näe neis mängijates probleemi, aga oma valikud teen sellest sõltumata,» kinnitas Maran. 

Klavani esitused tema värske koduklubi Cagliari Calcio ridades jõuavad juba alates pühapäevast otsepildis Eesti televaatajateni. Esimeses Kanal 12 ja Postimehe Serie A ülekandes on võimalik näha Cagliari Calcio ja seitsmekordse Meistrite liiga võitja AC Milani kohtumist. Mängu kommenteerivad Aavo Sarap ja Silver Lulla. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles