Millega tegeleb endine viinanina Peeter Võsa nüüd?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peeter Võsa ehk Võsa-Pets andis tänavu septembris enneolematu lubaduse: mees lubas kuu aega alkoholi mitte tarbida. Ent millega tegeleb endine telenägu ja poliitik nüüd?

Nimelt rääkis Võsa-Pets «Reporterile» oma uuest raamatust «Kadunud Eesti», milles käsitletakse «Politseikroonika» aegseid lugusid ehk teisisõnu kirjutas Võsa prostituutidest ja politseist.

Lisaks tuli jutuks ka see, millega tegeleb mees nüüd. Selgub, et praeguseks on Võsa tegutsenud väikest viisi galeristina ja proovinud eri tööotsi Hispaanias ja Saksamaal. 

Naljatledes kiidab mees, et tema viimane armastus on Soome. Võsa tegevat seal lihtsamaid töid, olevat seal lausa ehitaja, aga mitte ainult. Neist otsades rääkides on Võsa parteilasele kohaselt üsna tumm, sest Soomes olevat maksudega huvitav.

«Jah, sellega on keeruline,» naerab Võsa.

Peeter Võsa on tuntud oma kirju mineviku poolest. Ta on juhtinud nii «Võsareporterit», «Politseinädalat», «Kriminaalkroonikat», «Politseikroonikat» ja ka näiteks «Baari».

Tuntuse tipus on politsei teda korduvalt kainenema viinud ja ta on joobes peaga avalikes kohtades vahele jäänud.

Ta on kuulunud nii Isamaa ja Res Publica Liidu ridadesse kui ka Keskerakonda. 2014. aastal süüdistati Keskerakonna fraktsiooni liiget Peeter Võsa rassismis ja ta saadeti partei aukohtu ette. Samal aastal avaldas Võsa arvamust, et Eesti poliitika on räpasem, kui ta oletas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles