Turvasalvestised: politsei tuvastab mehi, keda kahtlustatakse röövimistes

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tuvastab röövimistes kahtlustatavaid.
Politsei tuvastab röövimistes kahtlustatavaid. Foto: Kuvatõmmis videost

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo palub avalikkuse abi videotes olevate meeste isikute tuvastamisel. Mehi kahtlustatakse tänavu kevadel ja suve alguses toime pandud röövides. Kaks röövi ei ole omavahel seotud.

Tänavu 17. märtsil kella 17.30 ajal rööviti Kelluka teel vanemalt naisterahvalt käekott, milles oli kannatanu mobiiltelefon. Mees käis eelnevalt Linnamäe teel asuvas kaupluses ning jäi turvakaamera salvestisele.

Kahtlustatav on umbes 20-30 aastane mees tumedate juustega. Röövimise hetkel oli tal seljas musta värvi kapuutsiga vest. Vesti all oli tume pusa, mille paremal varrukal oli kirjas «BMW Motorsport». Jalas olid tal halli värvi spordipüksid ning sinist värvi tossud.

3. juunil kell 6.30 ajal pandi toime röövimine Lasnamäel Pallasti tänaval kergliiklusteel. Seni tundmata meesterahvas lõi noort naisterahvast selja tagant ning võttis ära tema käekoti, milles oli mobiiltelefon. Kahtlustatav oli umbes 30-35 aastane kiilaspäine mees habemega. Seljas oli tal musta värvi jope, jalas sinist värvi teksapüksid ning heledad tossud.

Politsei palub kõigil, kes videotes olevaid mehi tunnevad, anda sellest teada Põhja prefektuuri kriminaalbüroo röövigrupile telefoninumbril 5193 2093.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles