Konstantin Vassiljev: mängu alguse magasime lihtsalt maha (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvuste liiga avamängus Kreekaga Eesti jalgpallikoondise kaptenina väljakule viinud Konstantin Vassiljev kahetses, et 0:1 kaotusmängu alguses Kreekal liiga vabalt lustida lubati.

«Alguse magasime lihtsalt maha ja Kreeka näitas kvaliteeti. Passiivsus läks meile päris kalliks maksma,» lausus Vassiljev pärast mängu otsekoheselt. «Me ei leidnud kaitses õigeid käike, kuidas Kreeka rünnakud kinni panna. Pärast väravat hakkasime neid kõrgemalt pressima ja mäng kohe muutus.»

Esimese poolajal lõpus ja teisel näitas Eesti igati lõbusat ja lootusrikkast jalgpalli, ent see teadmine Vassiljevit ei lohutanud. «Aitab küll juba nendest ilusatest kaotustest! Parem saame vahelduseks mõne koleda võidu,» lausus ta.

Paljudele valmistas Vassiljev üllatuse, et olematu korralikul tasemel mängupraktikata 90 minutit rassida jaksas. Seda enam, et ta liigutustes oli märgata vana head klassi.

«Valmistasin endale positiivse üllatuse,» tunnistas kogenud poolkaitsja. «Väga hea, et koondises kohe mulle see võimalus anti. Arvatavasti on midagi mu sees siiski veel olemas.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles