Video: viimse raha eest ostetud auto jättis naise kohe pärast tehingut keset ristmikku (12)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää naine soetas endale reedel Tallinnast viimaste rahade eest kasutatud auto, millega jäi õnnetul kombel juba kümmekond minutit pärast müügitehingu sõlmimist keset teed.

Ireene Jagomäe tuli eile Otepäält Tallinnasse, et osta endale Punane 6a autoturult kasutatud auto. Naise sõnul läks kõik plaanipäraselt kuniks pärast lepingu sõlmimist ja auto kättesaamist pidi ta sõitma teisele aadressile järgi auto dokumentidele.

Pärast paari kilomeetrist sõitu ei saanud naine aga autol enam käike sisse ja jäi keset Ülemiste viadukti seisma. Naine helistas automüüjale, kes lubas auto ümber vahetada, kuid selleks pidi Jagomäe ise auto tagasi müüja juurde viima, mida naine aga teha ei saanud. Nimelt oli ta kogu oma raha juba auto peale ära kulutanud ja treileri tellimiseks tal raha ei olnud. Seetõttu helistas ta politseisse, kust samuti loodetud abi ei saanud – kuna tema auto ei takistanud liiklust ja autost oli võimalik mööda sõita, ei olnud politsei sõnul sekkumine vajalik.

«See ei ole kuidagi see koht, kus politsei peab reageerima sellele sündmusele,» kommenteeris Lääne prefektuuri pressiesindaja, lisades, et politsei ei saa tasuda eraisikute autoabikulusid kinni.

Kuigi probleemile leiti mõne aja pärast naise poja poolt lahendus, ei olnud sellega naise päev veel päästetud. Kuna kasutatud autol oli kehv aku, oli Jagomäe siduri probleemile lahenduse otsimise ajal mootorit igaks juhuks töös hoidnud, mistõttu oli otsa saanud bensiin. Otepää naisel polnud Tallinnas tuttavaid, kes sellises olukorras appi saaksid tõtata. Kulunud oli juba plaanitust palju rohkem aega ning kodus Lõuna-Eestis ootas vanaema astmahaige lapselaps.

Pärast mitmeid proovimisi õnnestus naisel abi saada eksmehe vennalt.

Vaata lähemalt videost!   

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles