Reimo Sagor: imikut hoida oli võimas tunne

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uue Eesti filmi «Võta või jäta» peoasatäitja Reimo Sagor räägib videointervjuus, millised tunded teda valdasid, kui pidi filmivõtetel esmakordselt vastsündinu sülle võtma.

Ühel laupäevahommikul saab 30-aastane ehitaja Erik (Reimo Sagor) jalustrabava uudise: endine tüdruksõber Moonika, keda mees pole pool aastat näinudki, on just lapse sünnitanud. Tüdruku. Naine ise pole emaduseks valmis ja kui mees last endale ei taha, läheb tüdrukuke lapsendamisele. Võta või jäta!

See on lugu Eriku pikast, keerulisest ja kohati koomilisest isaks kasvamise teekonnast. Lugu, mille käigus tavalisest eesti mehest saab igapäevaelu kangelane. Aga mis teeb isast isa?

Filmi režissöör on Liina Triškina-vanhatalo ning see valmis stuudios Allfilm. «Võta või jäta» esindab Eestit Ameerika filmiakadeemia parima võõrkeelse filmiauhinna konkursil. Esilinastus on 14. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles