Postimehe video: Quagliarella imevärav, otse õhust kannaga selja taha!

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga kolmanda vooru ilusaima värava eest hoolitses Genoa Sampdoria kogenud ründaja Fabio Quagliarella mängus mulluse hõbedameeskonna Napoli vastu.

Sampdoria juhtis Gregoire Defreli 11. ja 32. minuti väravatest 2:0, kui 35-aastane Quagliarella 75. minutil oivalise tabamusega kohtumise lõppnumbrid viimistles.

Napoli minetas kaotusega täisedu, mida omavad nüüd ainult Juventus ja Fiorentina. Tõsi, viimatinimetatul on üks mäng vähem peetud.

Sampdoria avas võiduga punktiarve ja on tabelis 13. kohal, ühe koha võrra tagapool Ragnar Klavani koduklubist Cagliarist, kes alistas pühapäeval võõrsil 1:0 Atalanta.

Serie A 3. voor: AC Milan - AS Roma 2:1, Bologna - Milano Inter 0:3, Parma - Torino Juventus 1:2, Fiorentina - Udinese 1:0, Atalanta - Cagliari 0:1, Chievo - Empoli 0:0, Rooma Lazio - Frosinone 1:0, Genoa Sampdoria - Napoli 3:0 Sassuolo - Genoa 5:3, Torino - SPAL 1:0.

Tabelitipp:

  1. Juventus 9 punkti (3 mängust)
  2. Sassuolo 7 (3)
  3. Fiorentina 6 (2)
  4. SPAL 6 (3)
  5. Napoli 6 (3)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles