Postimehe video: VAR aitas PSV Eindhovenil vastase mutta tampida

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollandi jalgpalli kõrgliigas kohtus tiitlikaitsja PSV Eindhoven laupäeva õhtul Willem II meeskonnaga ja saavutas ülekaaluka 6:1 võidu. Külaliste mutta tampimisel aitas PSV-d ka videokohtunik (VAR).

Nimelt oli PSV asunud Jorrti Hendrixi 7. ja Steven Bergwijni 13. minuti väravatest 2:0 juhtima, kui kohtunik Jochem Kamphuis määras pärast videokorduse uurimist võõrustajate kasuks penalti, millest Gaston Pereior tegi 35. minutil seisuks 3:0.

44. minutil lõi Nick Viergever võõrustajate neljanda värava ja kuigi teise poolaja esimesel minutil jõudis Fran Soli abil väravani ka Willem II, polnud võitjas kahtlust, sest Viergeveri 49. ja Bergwijni 72. minuti tabamused andsid PSV-le 6:1 võidu.

PSV on tänavu Eredivisies võitnud kõik neli peetud kohtumist väravate vahega 14:3. Ühelgi teisel meeskonnal enam täisedu pole.

Karol Metsa koduklubi NAC Breda peab oma neljanda vooru kohtumise täna õhtul, kui kell 17.45 ollakse vastamisi Rotterdami Feyenoordiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles