Postimehe video: Cristiano Ronaldo väravapõud Serie A-s jätkus

Ott Järvela
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli meistrivõistluste kolmandas voorus kohtus tiitlikaitsja Torino Juventus võõrsil Parmaga ja võitis 2:1, ent suvel klubiga liitunud maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo ei suutnud endiselt avada oma Serie A väravaarvet.

Juventus läks 2. minutil horvaadi Mario Mandzukici väravast 1:0 juhtima, aga 33. minutil Elevandiluuranniku jalgpallur Gervinho viigistas. Torino klubi võiduvärava lõi 58. minutil prantslane Blaise Matuidi.

Juventus on võitnud Serie A-s kõik kolm tänavust mängu (Chievo alistati 3:2 ja Rooma Lazio 2:0), ent löödud seitsmest väravast pole seni ainsatki kantud Ronaldo arvele.

Serie A ülejäänud seni peetud kolmanda vooru mängudes alistas AC Milan reedel 2:1 AS Roma ja Milano Inter eile võõrsil 3:0 Bologna.

Ülejäänud seitse kolmanda vooru kohtumist peetakse täna. Ragnar Klavani koduklubi Cagliari sõidab küll Atalantale, kel on selja taga kurnav nädal - neljapäeval kaotati Euroopa liiga play-off'is võõrsil 0:0 viigi järel penaltitega FC Kopenhagenile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles