Milline vedamine! Õnnelik Elmari kuulaja võitis Eestimaa tundmise eest uue auto

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Augustis käivitas raadio Elmar seiklusliku otsingumängu «Tunne Eestit ja leia Elmar». Parimaks osutunud mängija Kaupo Kerge ei pidanud autasustamiselt lahkuma enam omal jalal vaid vuras kodu poole tuttuue Suzuki Vitra. 

Raadio Elmar ja AS Topauto korraldasid ajavahemikul 06.-26. august seiklusliku otsingumängu «Tunne Eestit ja leia Elmar».

Mängus osalemiseks oli tarvis üles otsida sõiduauto Suzuki Vitara asukoht Eestimaalt. Sõiduauto Suzuki Vitara oli 6.-10. augustini ja 13.-17. augustini ehk igal argipäeval, päeva jooksul, peidetud erinevasse Eestimaa linna või maakonda. Elmari täpsem asukoht oli igal päeval määratud mingi kindla ja kõigile tuntud ehitise-, rajatise-, mälestusmärgi-, loodusliku paigaga. 

Vihjeid, Elmari asukoha kohta, said raadiokuulajad iga päev küsida raadio Elmar otse-eetris, mängu perioodi ajal, pärast seda, kui on eetris kõlanud mängu signatuur või saatejuht on andnud selleks vastava märguande. Samuti annavad saatejuhid ise vihjeid, suunamaks otsijaid õigele rajale. Kuulaja küsimuste korral on saatejuhil õigus küsimustele vastata vormis «ei», «ja» ning «nii ja naa».  

Igal mängu päeval esimesena kampaania auto leidnud mängija pääseb mängu finaali, mis leidis aset 1. septembril Topauto esinduses. Finaali pääsenud kaksteist mängijat said loosi korras endale igaüks ühe auto võtme. Mängija, kelle võti avab auhinnaks oleva auto ukse ja auto käivitab, on mängu ja peaauhinna võitja. Õnnelikuks võidumeheks osutus Tartust pärit, heasüdamlik Kaupo Kerge!
 

Palju õnne võitjale, vaata pilte ja videosid, milline rõõm ja üllatus valdas mängijaid pinevas finaalis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles