Maailma esireketit võitnud Kanepi: teadsin, et suudan ise hästi mängida (1)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlanna Kaia Kanepi alistas USA lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis maailma esireketi Simona Halepi 6:2, 6:4. Pärast mängu oli Kanepi loomulikult ülimalt rahulolev.

«Ma arvan, et mängijad mängivad praegu üha võrdsemalt. Enam pole maailmas palju mängijaid, kes alati mängu domineerida suudavad. Kõik suudavad heal päeval kõiki võita. Sellest lähtudes tulin ka tänasele mängule – teadsin, et Simona on maailma esinumber ja mängib alati hästi, aga teadsin, et suudan ka ise hästi mängida,» lausus Kanepi. 

«Mõtlesin selle peale, miks publik just talle nii kangesti kaasa elab. Tavaliselt toetatakse ikka nõrgemat mängijat. See häiris mind ausalt öeldes natuke, aga sain sellest üle. Üritasin lihtsalt mängida sellist tennist, mida suudan,» rääkis Kanepi. 

«Proovisin agressiivselt mängida. Teadsin, kuidas ta mängib, kuna olin temaga varem kohtunud. Edu võti oligi täna agressiivsus, suutsin olla kogu aeg mõõdukalt agressiivne,» lausus Kanepi. 

Turniiri teises ringis mängib Kanepi šveitslanna Jil Teichmanniga (WTA 168.), kes alistas 6:3, 6:0 Dalila Jakupovici (WTA 50.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles