Teppan: alahindasime vastast, aga ei muretsenud, et asi jamaks läheb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis alistas Kalevi spordihallis EM-valikmängus kindlalt 3:0 Iisraeli, loovutades geimides 19, 21 ja 15 punkti. Eesti koondise mängija Renee Teppani sõnul alahinnati veidi vastast, kuid suudeti end kiirelt kokku võtta ning mäng võita.

Iisrael ehmatas Eestit avageimis mängu juhtima minnes ning Teppani sõnul oli selleks oma põhjus. «Eelmisest mängust võttis Iisrael enesekindluse kaasa ja jäime mängu alguses kaotusseisu. Võib-olla alahindasime peas vastast, aga samas ma ei muretsenud kordagi, et asi jamaks läheb. Oli selge, et klassi on meil rohkem. Lisaks oli meil publik. Mäng ise oli rahulikum kui Lätis ning kontrollisime olukorda. Usun, et tänane skoor on õiglane,» ütles diagonaalründaja.

Pärast mängu kiitis Teppan koondise peatreenerit, et too viimases geimis väga häid vahetusi tegi. 2:0 eduseisus võib tekkida kerge uinumismoment, kuid vahetused ei lasknud sellel juhtuda. «Treener lahendas kolmandas geimis olukorra hästi ning tegi palju vahetusi. Kõik, kes meeskonnas on, väärivad igas olukorras mänguaega. Ametlikud mängud annavad noortele palju, platsi maitsmine on väga oluline. Vahet pole, mis seis on,» ütles ta.

Eesti koondise liider Robert Täht kiitis pärast mängu publikut, kelle maruline toetamine Eestile justkui lisamängija andis. «Iisraelil polnud kuue mehega meie vastu lihtne, meil oli seitsmes mees publiku näol olemas. Me ei mänginud kindlasti parimat mängu, aga tegime oma ära ja sellest piisas,» ütles ta.

«Täna Iisraelil ei õnnestunud kolmandas geimis üldse, eks meie koduseinad surusid neid. Me olime mänguks põhjalikult valmistunud ning saime Lätist hea emotsiooni, väga mõnus oli mängida. Iisrael täna meid ei üllatanud,» jätkas Täht.

Vaata, mida ütles koondise abitreener Rainer Vassiljev 3:0 võidu kohta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles