PM Riias. Multitalent Urmas Tali videointervjuus: kui on midagi antud, tuleb seda kasutada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõni tund enne Läti - Eesti võrkpalli EM-valikmängu astus Riia kesklinnas lavale vollebänd Vollid, mille solistiks Baltimaade parima võrkpalliklubi Saaremaa VK peatreener Urmas Tali.

Koos endiste võrkpallurite Andris Õunpuu ja Jarmo Neuhausi ning Olavi Kõrrega esinenud Tali tundis pärast lavalt tulekut rahulolu. «Meil oli väga palju motivatsiooni harjutamiseks ja kokkumängu saavutamiseks. Aga esinemine ise ei olnud raske, vaid sellise pundiga vastupidi hoopis väga mõnus,» sõnas Tali.

Vollerahvas teab: noorpõlves oli Tali tõsine laulupoiss. Kuula juba videost lähemalt, mida saarlasel selle kohta öelda on.

Ent tänase põhimõttelise Läti - Eesti pallilahingu kohta lausus Tali kelmikalt: «Loodame, et täitub nende kohalike lätlaste lootus, kes ütlesid, et nad lähevad vaatama, kui hästi Eesti mängib ja kuidas Läti neile vastu ei saa. Kuigi ma olen kindel, et lätlased ei ole veel alla andnud ja annavad kõva lahingu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles