Video: kui palju festivalil pidutsejad on täna vähiravifondile annetanud?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui Weekend Festivalil kaupleb rohkelt ettevõtjaid, toimetavad alal orandžide särkidega heategijad, kes soovivad vähihaigetele elupäevi juurde anda.

Festivalil abivajajatele raha koguva SA Hille Tänavsuu Vähiravifondi "Kingitud elu" eestvedaja Toivo Tänavsuu sõnutsi õpetavad nad oma tegevusega peale haigete aitamise festivali külastajatele väärtusi. "Võib-olla ei tuleks mõni selle pealegi, et annetada," sõnas Tänavsuu. "Käivad meist mitu korda mööda ja näiteks kuuendal korral taipavad, et võiks isegi aidata."

Tänavsuu pakkus täna kella 19.30 aegu, et kogutud võib olla ligemale tuhat eurot. Eelmistel festivalidel on kogunenud headelt inimestelt kolme päevaga umbes 4000 eurot.

Väärib mainimist, et annetamise võimalusi on mitu: oma panuse saab anda nii sularahas, pangakaardiga, annetusnumbrile helistades kui festivali käepaelaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles