Postimehe video: Portugali kõrgliiga algas väga kiire kaabutrikiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Portugali jalgpalli meistrivõistluste kõrgliiga avakohtumises oli Lissaboni Benfica koduväljakul 55 219 pealtvaataja ees vastamisi Vitoria Guimaraesi meeskonnaga ja võitis 3:2.

Poolkaitsja Pizzi esimese poolaja kiire kaabutrikk, portugallane tabas 10., 30. ja 38. minutil, andis Benficale turvalisena tundunud edu, ent Guimaraesi tabamused 76. ja 81. minutil muutsid lõpu ärevaks. Benfica võitu siiski maha ei mänginud.

Portugali edukaim jalgpalliklubi Benfica jäi eelmisel hooajal esimest korda pärast 2013. aastat meistritiitlita, kui lõpetas tšempionaadi FC Porto järel teisena.

Kõigi aegade arvestuses on Benfica siiski jätkuvalt esikohal - nemad on võitnud 36 ja Porto 28 meistritiitlit. Lissaboni Sportingi arvel on 18. tiitlivõitu. Lisaks kolmele tippklubile on läbi aegade Portugali meistriks tulnud vaid kaks klubi - Belenenses 1946. ja Boavista 2001. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles