Fännid astuvad Dagö kaitseks välja: Lauri oli tõesti alguses liimist lahti, aga see oligi teistmoodi kontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dagö andis eile Luka mõisas oma elu halvima live, mille peale mitmed fännid kontserdilt minema jalutasid. Kuid üle poole publikust jäi edasi kuulama. «Inimesed, kes varem lahkusid ja halbu kommentaare postitavad, kogesid seda, kui kuradi reetlikud ja õelad nad on,» kirjutavad need, keda solisti kerge puterdamine laval kuidagi ei seganud. 

«Käisime täna Dagö kontserdil. Lauri oli tõesti alguses liimist lahti, aga see selleks,» ei lase tõelised fännid end ühest läbikukkumisest segada. «Inimesed, kes jäid, kogesid ühtust, mõistmist ja toetust,» on vähemalt 30 Dagö fänni üksmeelselt veendunud. 

 «Tegemist ei olnud tavalise konsertiga, kus Lauri enda häälega peadpööritavaid helisi kuuldavale toob. Poisid tegid väga võimsa esituse, külm jutt jookseb endiselt mööda selga,» kirjutavad nad Facebooki. «Lauri, sul on midagi kadestamis väärset, sind ümbritsevad head inimesed,» kiidavad nad. «See oli teistmoodi Dagö. See oli kontsertelamus, mille sarnast ilmselt enam kunagi kogeda ei saa,» kirjutab Helena. 

«Elu juhtub! Järgminekord kindlasti uuesti. Aitäh, et vähemalt meid ilma ei jätnud!» andestab Liis oma iidolile nõrga esinemise. «Lauri on oma muusikaga rasketel hetkedel mulle toeks olnud, nüüd oli meie kord talle toeks olla! Emotsioon jäi väga eriline ja võimas, kuigi me nägime seekord inimest mitte artisti,» lisab Kertu

 Lauri Saatpalu.
 Lauri Saatpalu. Foto: Ain Liiva

«Täna ma aga kogesin midagi tõeliselt võimast. Ma sain aru mida tähendab sõprus, mida tähendab tiimitöö ja mis kõige olulisem, mida tähendab teineteise toetus,» kiidavad fännid ka bändimehi, kes Saatpalu häbist päästsid. 

«Need nurisejad ei saanud aru, mis toimus ja lahkusid üsna ruttu. Ülejäänud 98% kuulajaist jäi edasi kuulama ja kõik laabus,» ütles Taisto Elu24le. «Villu Tamme purjus peaga laval pole ime, sest Tõnu Trubetsky ei olnud ka alati kaines olekus laval,» õigustavad kolmandad. 

Bänd ei ole tänaseni meile veel avaldanud, mis Saatpaluga seal pulmas juhtus, et ta järgmisel esinemisel keset lava oma võimsa hääle ja karsima kaotas. Saatsime eile bändi ametlikule Facebooki saidile järelpärimise, mida on nähtud, aga millele ootame siiani vastust.

Vaata teist videot eilsest esinemisest SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles