Tahame edasi teid kuulata ärge lõpetage ära palun! Loe, kuidas reageerib rahvas rahvabändi Patune Pool tegevuse lõpetamisele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast.
Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast. Foto: Anne Põder

Täna teatas ülimalt menukas rahvabänd Patune Pool, et lõpetab oma tegevuse. Sotsiaalmeedias järgnes teatele korralik ahastustelaine. «See teade tuli väga südant purustavalt,» lausus ansambli suurim fänn Krisitiina Elu24le.

Mitmed kurvad fännid küsivad kommentaarides: «Miks ometi?!» Paljud ei usu siiani, et see lugu üldse tõsi on. «Kui see on nali, siis on see üks väga nõme nali. Te olete üks nõutumaid ja populaarsemaid bände. Ei ole ju aeg veel lõpetada,» kirjutab pettunud Raigo.

«Ei ole ikka nii, palun öelge,et see pole nii?» ahastab Rasmus. «Kes minu pulmas siis esineb ...kunagi?» pärib Leanika.

Patuse Poole fänn number üks kahe lapse ema Kristiina Veski, tunnistas Elu24le, et tema südame purustas see teade. Kristiina on käinud pea igal nende kontserdil. Ja seni, kui neid veel toimub lubab ta kohale minna ikka. «Kasvõi karkudel rooman kohale,» lubab Kristiina. Ja fänn ei tee nalja, tal ongi hetkel jalg lahases. «Ma pean 7-10 päeva karkudega käima,» selgitab ta. 

«Väga väga kahju, et te ära lõpetate. Väga suurepärased laulud on teil, kuulan autos teie plaati väga tihti. Nii kahju, et te ära lõpetate. Tahame edasi teid kuulata! Ärge lõpetage ära palun!» kirjutab Kaile.

Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast.
Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast. Foto: Anne Põder

«Issand, milline löök eesti muusikaelule, hullem löök, kui Michael Jacksoni surm!» kirjutab Elu24 lugeja Ekke. «Iga hea asi lõpeb kord,» on Külli leplik. Ruudi aga ei lase end uudisest kõigutada «Ei nad kao kusagile... puhkavad veidi ja tulevad tagas, nagu nad kõik...» usub ta.

«Nüüd tuleb viimast võtta ja võimalikult paljudel esinemistel käia,» on fännid ühes siiski kindlad.

Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast.
Ansambel Patune Pool hullutas Imavere kõrtsis rahvast. Foto: Anne Põder

Aga ega pidu ei olegi veel läbi. Bänd esineb veel kuni 1. jaanuarini üle Eesti. «Kui meie kasvasime üles CC Catchi ja Modern Talkingu saatel,» alustas Edvin rahvast šokeerinud lahkumineku-videos. «Siis praegune uus põlvkond kasvab üles «Dolce ja Gabbana» ja «Sul vasta jaa» saatel,» jätkas Sünne rõõmsalt tõdedes, et Patuse Poole muusika mängib nii autodes kui telefonihelinatena ikka edasi.

Vaata meenutuseks ja lohutuseks veel vingeid klippe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles