Väike Oliver ise suvetuuril osalemist ei kahetse, kuigi raha ta selle eest ei saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi 6-aastase Oliveri osalemine ansambli Sunlight suvetuuril tõi endaga kaasa häda nii tööinspektsiooni kui ka lastekaitsega, on laps ise rahul, vahendab «Reporter»

Oliver Kõvask on paljudele eestimaalastele teada-tuntud väikemees. Ta osales Kanal 2e saates «Väikesed hiiglased» ning võitis sellega tuhandete inimeste südamed.

Oliveri ema Reet ei oleks aga iial osanud arvata, et 6-aastase Oliveri osalemine ansambli Sunlight suvetuuril, toob endaga kaasa häda nii tööinspektsiooni kui ka lastekaitsega.

«Kas ma ei tohigi nüüd esineda?» oli lapse esimene küsimus ema sõnul, kui ta nendest segadustest kuulis. Ema oli lapsega üritusel kenasti kaasas. Oliver sai ka omaloomingut esitada ja üllatas ka bändi.

Raha poisile selle projektikorras ei makstudki, vaid lubati helistuudiot kasutada ja tema uus plaat välja anda. Oliver ise otsustab, millal ja kuidas.

Väike Oliver tundub igati rahul ja rõõmus. Vaata videot, kus poiss räägib ka oma suvistest lõbustustest ja plaanidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles