Järjekordne ohtlik interneti väljakutse võtab maad: 15-aastane poiss sai teise astme põletuse (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kyland Clark
Kyland Clark Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Järjekordne ohtlik ja läbimõtlematu sotsiaalmeedia väljakutse on internets maad võtnud ja seda tõsiste tagajärgedega - üks 15-aastane poiss sai teise astme põletused.

Indianapolisest pärit Kyland Clark sai teise astme põletusi, kui tema sõber tegi «kuuma vee väljakutse» raames nalja ning valas ta kuuma veega üle, vahendab news.com.au.

Kyland ja tema sõber vaatasid Youtube'ist populaarseid väljakutseid, et näha, millega inimesed tegelevad. Kui Kyland magama läks, otsustas ta sõber teismelise poisi kuuma veega üle valada. Selle tagajärjel said Kylandi selg, rindkere ning nägu tõsiseid põletusi.

«Mu nahk lihtsalt kukkus mu rinnalt ära, ja siis ma vaatasin peeglist ning mu nahk kukkus ära ka minu näost,» rääkis Kyland vigastustest.

Poiss toimetati kiiresti haiglasse, kuhu ta jäi nädalaks ajaks. Haiglas öeldi talle, et nahk paraneb alles mitme nädala pärast.

«Näha enda kullakest sellises seisus, niimoodi ära põlenuna, mu süda lihtsalt murdus,» sõnas tema ema Andrea Clark.

Perekond hakkas pärast intsidenti avalikult rääkima sääraste väljakutsete ohtlikkusest.

«Ärge minge nende väljakutsetega liiale. Kusagil on piir,» sõnas poiss hiljem.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles