Kombain, liinibuss ja sõiduauto sattusid avariisse (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell 16.16 sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Järva vallas Eistvere külas, kus põrkasid kokku kombain, liinibuss ja sõiduauto.

Õnnetus juhtus Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maantee viiendal kilomeetril. Avariis sai viga sõiduautot Volkswagen juhtinud 18-aastane mees, kes toimetati haiglasse kontrolli.

Esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Viljandi suunas sõitnud sõiduauto Volkswagen tegi bussist möödasõidu ja tahtis hakata sooritama vasakpööret. Siis pidurdas autojuht vastutuleva kombaini tõttu, kuid bussijuht ei saanud enam piisavalt kiirelt hoogu maha ning sõitis seetõttu autole tagant sisse. Sõiduauto põrkas saadud löögist vastu kombaini haagist.

76-aastane bussi juhtinud mees ega 28-aastane kombaini juhtinud mees vigastada ei saanud. Kõikide õnnetusse sattunud sõidukite juhid olid kained. Sõiduautos viibis õnnetuse ajal viis ja bussis 20 inimest.

Paide politseijaoskonna välijuht Valdur Mõttus ütles, et möödasõidu tegemiseks tuleb alati veenduda, et tee on selleks piisavas pikkuses vaba. «Kui on ette teada, et varsti on soov teelt ära keerata, siis ärge võtke möödasõitu ette,» sõnas ta. 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles