Mäletad veel «maailma kõige ilusamaks tüdrukuks» tituleeritud last? Vaata, milline näeb ta välja nüüd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Thylane Blondeau oli vaid 4-aastane, kui fotod väikesest kaunitarist muutusid viraalseks ning talle omistati maailma kõige ilusama tüdruku tiitel. Väikesest plikast on aga ajaga saanud kaunis neiu, kes tegeleb modellindusega. Vaata, milline näeb ta välja nüüd.

Praegu on 17-aastane prantslanna nii modell kui näitleja.

Blondeau alustas modellindusega, kui ta oli vaid 4-aastane. Kui tüdruk oli 10-aastane, poseeris ta täiskasvanutele mõeldud riietuses Vogue Enfantsi ajakirjas, mis tekitas suurt pahameeletormi. Vaieldi, et tegemist on laste seksualiseerimisega meedias ja reklaamides.

13-aastaselt oli ta ajakirja Jalouse esikaanel.

2015. aastal sõlmis ta lepingu IMG Models modelliagentuuriga ning kõndis Tommy Hilfigeri ja Dolce & Gabbana moesõudel.

 

??????????‍♀️ getting ready for @michaelkors show

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

2017. aastal sai temast L'Oreal Paris brändi suursaadik. Samuti oli ta koos Zendaya, Licky Blue Smithi ja Presley Gerberiga Dolce & Gabbana kevad-suvi 2017 kollektsiooni reklaaminägu.

2017. aastal oli ta samuti «Sõltumatute kriitikute 100 kõige kaunima näo» nimekirjas teisel kohal. See oli tema neljas järjestikune ilmumine prestiižses ülemaailmses nimekirjas: 2016. aastal oli ta viiendal kohal, 2015. aastal 28. kohal ning 2014. aastal 84. kohal.

Vaata ka pilte galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles