Katriin Saar ja Saara Orav jõudsid Merko Estonian Openil paarismängus finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko Estonian Openi tänane päev pakkus fantastilise tenniseelamuse. Paarismängus jõudsid Katriin Saar ja Saara Orav finaali. Üksikmängus veerandfinaali jõudnud Mattias Siimar ja Elena Malõgina pidid kahjuks tunnistama vastaste paremust.

Mattias Siimar (ATP 1214) kaotas veerandfinaalis Rootsit esindavale Dragos Nicolae Madarasele (ATP 934) kolmesetilises kohtumises 6:3, 1:6, 2:6. Poolfinaali jõudsid ka venelane Markos Kalovelonis (ATP 703), soomlane Patrik Niklas-Salminen (ATP 658) ja brasiillane Joao Lucas Reis da Silva (ATP 662).

Naiste üksikmängus veerandfinaalis pisut tõbisena mänginud Elena Malõginal (WTA 1137) kahjuks teise paigutusega venelanna Angelina Zhuravleva (WTA 748) vastu püssirohtu ei jätkunud ja leppida tuli napi 4:6, 6:3, 2:6 kaotusega. Küll aga jõudis poolfinaali Tallinnas treeniv Ksenia Tarasova, kes alistas lätlanna Margarita Ignatjeva. Poolfinaalis on ta vastaseks Zhuravleva. Teises poolfinaalis on vastamisi lätlanna Daniela Vismane (WTA 693) ja hollandlanna Merel Hoedt (WTA 789).

Päeva viimane kohtumine oli naiste paarismängus Saara Orav / Katriin  Saare ja Vene-Läti paari Anna Ureke / Daniela Vismane vahel. Orav / Saar  kaotasid avaseti 2:6 ja olid ka teises 2:5 kaotusseisus, kuid publiku toel suutsid mõõnast väljuda ja mängu tagasi tulla.

Pingeline teine sett lõppes kiires lõppmängus, mille Eesti tüdrukud võitsid 8:6. Otsustavat setti alustasid Saar / Orav paremini, kuid vastased kogusid end ja lõpp kujunes ülipõnevaks. 10:8 võit tähendas  eestlastele jõudmist finaali, kus vastasteks on Venemaa paar Adelina  Baravi / Elina Vikhryanova. 

Homme on põhjust Pärnu kesklinna tenniseväljakutele tulla juba lõuna ajal, sest näha saab tuliseid lahinguid finaalkohtade pärast. Võistluspäev algab kell 12. Eestlannade finaal peetakse homme pärastlõunal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles