Kas Järveoja saab kodulinnas Elvas ise WRC-auto rooli istuda?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Järveoja Rally Estonial
Martin Järveoja Rally Estonial Foto: Karli Saul/SCANPIX

Tänavuse Rally Estonia viimane kiiruskatse on pühapäeval kavas Elvas, mis on ühtlast Martin Järveoja kodulinnaks. Tänasel avalikul pressikonverentsil küsis rallisõpradele tuntud raadiohääl Becs Williams Ott Tänakult, et kui ta oleks viimase katse eel kindlas eduseisus, kas ta lubaks lühikeseks linnakatseks oma kaardilugeja Toyota Yaris WRC rooli. Saarlase vastus oli konkreetne.

"Ei! See on kindel ei!" naeris Tänak vastuseks. "Martin on hea piloot, aga samas ka ohtlik sõitja."

Citroeni piloot Craig Breen pistis omalt poolt vahele, et kui Tänak ja Hyundai esindaja Hayden Paddon nõus on, siis võiks nad kõik kolmekesi viimaseks katseks oma kaardilugejad starti saata.

"Aga kas sa oleksid siis autos?!" tegi Tänak seepeale suured silmad.

"Ei, ma vaataksin kõrvalt," naeris omaltpoolt Paddon, kes lisas ka, et ilmselt oleks niikuinii tema kaardilugeja Seb Marshall Järveojast kiirem. Kolleegid noogutasid uusmeremaalase esimesele ideele agaralt kaasa - kaardilugejad võivad sõita, kuid nemad samal ajal seal masinas istuda ei plaani.

Pressikonverentsi võid vaadata allolevast videost või lugeda lühikokkvõtet tähede öeldust Postimehe terve nädalavahetuse vältavast otseblogist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles