Video: Tartu külje alt leiti järjekordne ula peale läinud madu (13)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna prefektuur

Hiljuti küttis Tartu lähedal Uhtil kirgi omaniku käest plehku pannud boamadu Triibu, kes lõpuks naabri küünist üles leiti. Täna kutsuti politseinikud Tartu linnaservas asuvale Ränirahnu teele, kus möödujad olid märganud heinamaal rõngasse keeranud madu.

Lõuna prefektuur kirjeldab juhtunut oma Facebooki leheküljel:

«Selgus, et roomaja pole mõni pisike ussike, vaid mitme meetri pikkune boa või püüton. Seni, kui loomapüüdjad saabusid, valvas politsei, et madu sääri ei teeks. Too pikutas rahulikult heinamaal täpselt seni, kui teda kasti pistma hakati. Visplemise ja sisinaga andis roomaja märku, et ta pole sellise teisaldamisotsusega kuigi rahul. Aga lõpuks said rahu siiski kohalikud elanikud.

Foto: Lõuna prefektuur

Head ussikuningad, vaadake oma puurid ja terraariumid nüüd üle, et kelle madu see on – looma saab tagasi Tartu loomade varjupaiga kaudu. Ja muidugi vaadake üle, kas olete ikka teinud endast oleneva, et ussid kindlalt kodus püsiks. Ühele võib ta olla lemmik ning teisele, kes madudega ümber käia ei oska ega tahagi, suur hädaoht.»

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles