The Multinektar Boys: liigne tähelepanu väsitab ja ajab meid hulluks

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul andis kuum koomikutebänd The Multinektar Boys Õllesummeril vinge laivi, mille ajal ei saanudki me enam aru, mis on päris elu ja mis on stiliseeritud 90date taastootmine. Elu24 tabas superstaarid koos nende uue tantsutüdrukuga otse lava tagant. 

Üleeile Õllesummeril rääkis rahvas rohkem sensatsiooniliselt ansamblist The Multinekter Boys kui juba vanast tuttavast bändist Pet Shop Boys. Elu24 mängus täitus ühe õnneliku tütarlapse Hanna-Loore unistus, ta sai võimaluse nautida seda vaimustavat kontserti otse lavalt.

Hanna-Loorel ei olnud just palju aega uut koreograafilist kava harjutada, kuid bänd ja rahvas jäi tema esinemisega igati rahule. Sündimees Miljard (Tigran) oli nõus Hanna Loore ka kohe bändi püsitruppi võtma. «Ikka võtame, kui transpordikulud liiga suureks ei lähe,» lisas karismaatiline solist Loida (Mattias Naan).

The Multinektar Boys on frontman Loida sõnul pidevast meediatähelepanust juba väsinud, kuid kütavad edasi. Ka erapidudel on neil rakse käia, sest nad on tänu uuele filmiprojektile alailma kaamerate silma all. «Inimesed matustele ja peidele meid enam esinema ei kutsu, kui selline kaameratiim kaasas on, ja kuskil 12 keikat on meil selle Triin Ruumeti tõttu nüüd ära jäänud,» kurtis Loida.

Režissöör Triin Ruumet («Päevad, mis ajasid segadusse», «Merivälja») tutvus bändiga Valgemüra peol, vaimustus ja hakkas filmi nendest väntama. «Jäin mitmeks päevaks Valgemürasse pidu panema ja siis tunduski hea mõte poiste bändist hoopis filmi tegema hakata, nii nagu ikka need asjad tekivad – kuidagi elu ise inspireerib,» ütles Ruumet.

Poistebändi tagasihoidlikum liige arvutigeenius Günther (Johannas Naan) reetis Elu24le veel, et peagi on tulemas nende uus album. Ja tähelepanu tütarlapsed! Nii bändi eestvedaja Loida kui ka Günther tunnistasid, et otsivad tihti ka tuuri ajal Tinderi abil öömaja. 

Vaata videost menubändi värskeid emotsioone ja kuidas tantsutiiger Hanna-Loore oma esinemisega hakkama sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles