The Multienktar Boys leidis oma muusikavideosse Elu24 mängus ägeda tantsutüdruku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 korraldas koos koomikutebändiga The Multinektar Boys`iga konkursi, et leida bändile äge taustatantsija, kes saab osaleda bändi laivil Õllesummeril ja bändi uues muusikavideos. Võitjaks ostus 16-aastane Hanna-Loore! Palju õnne!

The Multinektar Boys otsis Elu24 abil oma 6. juulil Õllesummeril toimuvale megashõule superandekaid tantsijaid, kes ajaks oma pööraste liigutustega rahva kuumaks!

Energiline Hanna-Loore on tantsinud juba 10 aastat. «Olen tantsinud võistlustantsu ning olen iseseisvalt õppinud shuffelit,» ütles tütarlaps, kelle liikumine võlus poistebändi kõige enam. 

Hanna- Loore
Hanna- Loore Foto: Erakogu

Bänd andis ka omapoolse kommentaari: «The Multinektar Boys ei ole lihtsalt mingi suvaline laulujoristajate bänd! Me pakume oma fännidele täielikku 5D elamust.»

Bänd lubab homme oma esinemisel pakkuda:

1) Eesti parimat muusikat

2) Alati naljakat nalja

3) Stiilseid kostüüme

4) Pimestavat valgusshõud

5) Ja unustamatut tantsukava

«Seepärast valisime meie uueks tantsutüdrukuks võimeka ja kogemustega tantsutiigri Hanna-Loore! Tulge reedel Õllekale ning näete ise, milleks meie Hanna-Loore on võimeline!»

Võitja saab esineda Õllesummeril koos The Multinektar Boysiga ning luua just sellise tantsushõu nagu neile meeldib. Lisaks jääb Hanna-Loore ka Triin Ruumeti filmitud muusikavideosse, mis filmitakse kohapeal.

Ühtlasi võib ka publik muusikavideosse sattuda, nii et kõik uudishimulikud on väga oodatud!

Multinektar Boys esineb homme, reedel kell 19.30 Õllesummeri Viking Line laval.

Vaata ülalt, millise video Hanna-Loore meile saatis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles