Lacuna Coil'i Cristina Scabbia: ma ei usu, et ilus naine laval on eduka bändi saladuseks

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lacuna Coil on tänaseks kindlasti üks raskemuusika lipulaevadest, kes oma võimsa helikeele ja lavalise olekuga iga esinemisega üha rohkem tulihingelisi fänne koguvad. Elu24 tegi staariga HRL`l intervjuu.

Itaaliast pärit raskemuusikabänd Lacuna Coil hakkas muusikat looma juba 1994. aastal. Siis oli naissolistiga alternatiivbände väga vähe. Nõnda on nad teerajajaks nii oma muusikas kui naiste jaoks metalmaailmas. Cristina Scabbia näeb, et üha enam on bändidel naissoliste, kes võimsa häälega paljudele meestele silmad ette teevad. «Ma ei usu, et ilus naine on eduka bändi saladuseks,» leiab ta ning kinnitab, et kõige olulisem on siiski muusika ja kultuur, mis sellega kaasneb.

Varasemast Eesti kontserdist on bändil väga head mälestused. Kuid bändi oli enne esinemist korduvalt hoiatatud, et Eesti publik võib oma emotsioone vähem välja näidata, kui mujal riikides. Bändi teine solist, Andrea Ferro, selle pärast ei muretse ning ühiselt ollakse enesekindlad, et suudetakse käima tõmmata ka kõige apaatsema publiku. 

Bänd alustas, kui selles scenes veel palju naisartiste ei olnud. «Metal-muusika publik on intelligentsem, nad ei jälgi bändi lihtsalt kuuma naisesinaja tõttu,» usub Cristina Scabbia. «Kuid bändi lavaimagot ei maksa alahinnata, sest alati loeb ka šõu,» lisab ta. Andrea Ferro lisab, et muusika on loomulikult peamine.

Vaata videost, millised emotsioonid valdasid Lacuna Coili soliste ja milline on nende tuuribuss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles