Pildid ja videod: kiirreageerijad murdsid Pikal tänaval korterisse, mille aknast ähvardas mees alla hüpata (2)

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei ja päästjad piirasid täna kella 13 paiku Pärnus Pikal tänaval lintidega ümber korrusmaja ja rullisid maja ees lahti batuudi, sest mees neljanda korruse korterist oli lubanud aknast välja hüpata. Kella 15 paiku murdsid kiirreageerijad korteri ukse maha ja pidasid mehe kinni.

Häirekeskus sai peale kella 12 Pikalt tänavalt teate, milles naine ütles, et isa ja poeg tülitsevad, ja palus abi.

Väljakutsele reageerinud politseinikel ei õnnestunud korterisse siseneda, kuna mees oli välisukse ette tõstnud raskeid esemeid ja ähvardas politseinikke noaga.

Kohale sõitsid politsei läbirääkijad, et juhtum rahumeelselt lahendada. Läbirääkijatel ei õnnestunud mehega siiski küllalt head kontakti leida ja politsei otsustas juhtumi lahendada kiirreageerijate abiga.

Neljanda korteri akna juurde sõidutati päästjate korvtõstuk, kust läbirääkija korteris olijatega kõneles.

Naine karjus politseile ja päästeametile, et nad minema läheksid. “Ta on praegu rahulik. Ma annan talle süüa. Ma teen talle palderjaniteed. Kõik on okei!" hõikas ta.

Kella 15 paiku murdsid kiirreageerijad korteri ukse maha ja pidasid mehe kinni.

Reporteri sõnade järgi nihutati enne korterisse tungimist batuut maja välisukse juurde ja uudishimulike vaatevälja piiramiseks pargiti selle kõrvale kaks politseiautot.

Mees peeti korteris kinni, keegi selle toimingu käigus viga ei saanud.

Lääne prefektuur alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust, mida juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles