Martin Saare kaunis elukaaslane Ingrid Margus: olen surfareid piilunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Näitleja Ingrid Margus on vastu võtnud uue väljakutse: kaunitar õpib kuue nädalaga selgeks purjelaua sõidu, et Surfilaagris teiste staaridega võistlustulle asuda. 

Ingrid Margus tunnistab Elu24le, et on salaja surfareid piilunud: «Kuidas nad kulgevad ja kuidas nad üldse seda teevad.» Noore naise elukaaslane Martin Saar on samuti surfaja, kellega oleks koos tore surfata, leiab Ingrid, kes peab väljakutse juures oma suurimaks tugevuseks tohutut huvi ja tahtejõudu. «Ma tõesti tahaks selle selgeks saada!»

Konkurente naine ei karda. «Eks ole näha, kui järgmine kord kohtume. Vahepealsel ajal püüab Ingrid trenni teha ja loodab, et ka kallim jälgib ta käekäiku. «Ehk on Martin Pirital vaatamas ja hüppab isegi merre,» loodab naine. 

Borjomi Surf Challenge sai avapaugu Pirital, kus Arop, Uudo Sepp, Ingrid Margus, Kertu Jukkum, Sandra Ashilevi ja Raimond Kaljulaid võtsid vastu väljakutse õppida tippsurfarite käe all surfilaual sõitma. Kuuenädalase treeningprogrammi käigus avatakse osalejate surfamisoskused viisil, nagu seda pole varem tehtud. Parim surfaja selgub pealtvaatajate silme ees surfilaagris toimuval lõppvõistlusel 21. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles