Galerii: president Kaljulaid kolib sügisel nostalgiahõngulisse Narva hotelli, kus kõigil tubadel on naiste nimed (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Kersti Kaljulaid kolib sügisel ühes presidendi kantseleiga kuuks ajaks Narva, et näidata Eesti kogukonna ja ühiskonna kohalolekut Narvas. Kohalik hotell Elektra pakub kõrgepilotaažilistele külalistele selleks ajaks majutust.

President Kersti Kaljulaidi töökohaks saab Tartu Ülikooli Narva Kolledž ning ööbimispaigaks retrohõnguline külalistemaja Elektra. Kaasa tuleb umbes paarkond töötajat ning tööülesannete täitmiste kord esindajate sõnul häiritud olema ei saa. President viibib Narvas kokku kuu aega, kolmes jaos: 28. august - 6. september, 12.- 16. november ja 26. november - 1. detsember.

Külalistemaja kirjeldab end oma kodulehel kui väikest ja hubast külalistemaja Narva südalinnas. Toa hinnaks on kodulehe andmetel 40 - 60 eurot, hinna sees lisaldub ka hommikusöök ning videovalvega parkla kasutamine. «Meie külalistemaja on mõeldud inimestele, kes tulles Narva lühikeseks ajaks soovivad veeta aega maksimaalse mugavusega ja koduses hubasuses,» seisab külalistemaja kodulehel.

Elektra külalistemaja tuba.
Elektra külalistemaja tuba. Foto: Elektra külalistemaja

«Külalistemajas on 6 hästi varustatud, rahulikes toonides kujundatud kahekohalist numbrit. Igas toas on olemas telefon, televiisor, dušš, föön, väike köök, külmkapp ja tasuta WI-FI ühendus. Kahes sviidis on olemas konditsioneer.» Üheks huvitavaks pisidetailiks Elektra külalistemaja puhul on see, et tubadel pole mitte numbrid, vaid hoopis naisterahvaste nimed: Anna, Liia, Reet, Silja ja Tiiu. Ehk on pärast president Kaljulaidi visiiti oodata ka «Kersti» nimelist tuba?

Elektra külalistemaja tuba.
Elektra külalistemaja tuba. Foto: Elektra külalistemaja

«Külalistemaja saunas saab ennast hellitada peale pingelist päeva. Saunas saab puhata korraga kuni 10 inimest. Leiliruum, mullivann, kaks dušši ja hubane võõrastetuba maandavad Teie pinget pärast rasket päeva. On olemas ka eraldi konverentsiruum 12 inimese jaoks ja pereürituste pidamise võimalus kuni 25 osalejale.»

Elektra külalistemaja tuba.
Elektra külalistemaja tuba. Foto: Elektra külalistemaja

Booking.com majutuste broneerimiskeskkonnas kirjutab külalistemaja enda tutvustuseks, et sõltumatute arvustuste põhjal on seekülastajate lemmikpaigaks Narvas. Eriti pidavat see meelepärane olema paaridele, kes on asutusele hindeks andnud suisa 9,2 punkti kümnest. Fuajees seisab uhke silt veelgi kõrgema hinnanguga - külalised on 2017. aastal hinnanud paika 9,4 punkti vääriliseks. 

Elektra külalistemaja tuba.
Elektra külalistemaja tuba. Foto: Elektra külalistemaja

Majutuskoht näib tõesti külastajate seas väga populaarne olevat. Hotellis pole võimalik suvekuude jooksul endale enam peatuspaika broneerida. Booking.com keskkonda jäetud arvustused kiidavad eelkõige teenindajate abivalmidust ja positiivsust, kurdetakse eelkõige telekanalite vähesuse üle ning paar külastajat oleks soovinud näiteks voodipesudele mõningast värskenduskuuri. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles