Vene rokkstaari Tallinna kontserdi ajal helises rahva seas telefon ning mis juhtus järgmisena... seda ei näinud keegi ette! (2)

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: limon.ee

Ansambel Diana Arbenina ja «Night Snipers» tegid juubelituuri raames Tallinnas eriti jõulise etteaste. Mis veelgi enam, bändi 25. aastapäevale pühendatud kontserdil juhtus üpriski lustakas seik, mis jääb meelde paljudele külastajatele.

Nimelt helises kontserdi ajal ühe pealtvaataja telefon. Neiu üritas telefoni kinni panna, ent haaras sellega hoopis Diana Arbenina tähelepanu, kes palus telefoni enda kätte anda. 

Selgus, et Nataša nimelisele tüdrukule helistas tema murest murtud peigmees, kes uuris, kuhu tüdruk küll nii kauaks jääb. Kui telefonile ei vastanud tavapärane hääl, vaid hoopis Arbenina oma, arvas noormees, et tema kulul tehakse nalja. 

Samal ajal, kui telefon oli Diana Arbenina käes, palus Nataša lauljannal uurida, kas tema peigmees teda ikka tõepoolest armastab. Mees kinnitas, et tema tunded on tõelised ning pälvis sellega saalitäielt rahvalt suure aplausi. 

Vaata videoid:

Ansambel «Night Snipers»  koos oma kauaaegse liidri Diana Arbeninaga on tõeline vene rokilegend. Diana eksperimenteerib pidevalt heliga ning on loonud juba üle kahesaja laulu. 

Ansambel loodi 1993. aastal Sankt-Peterburgis. 24 tegevusaasta jooksul on ansambel salvestanud üle 10 albumi, hulgaliselt hitte, oma kontsertide CD-sid ja DVD-sid. Nad on kontserte andnud kõikides Venemaa regioonides, SRÜ riikides, Lääne-Euroopa maades, Baltimaades, Kagu-Aasia maades, Iisraelis, Araabia Ühendemiraatides, USA-s, Kanadas, Austraalias, Jaapanis ja Hiinas.

Loe täpsemalt Limonist!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles