Kalamajas süttinud ehitusjärgus hoones voolas põlev tõrv (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Tööstuse tänaval süttis täna õhtul ehitusjärgus kuuekorruseline kivimaja. Tulekahju puhkemisel hoones inimesi ei olnud ja keegi kannatada ei saanud. 

Põhja päästekeskuse valvepressiesindaja sõnul said päästjad teate tulekahju kohta umbes 17.30. Süttinud hoones inimesi ei olnud. Tegemist oli ehitusjärgus kuuekordse hoonega.  Valvepressiesindaja teatel haaras leegi kogu hoone. Tuli liikus kiiresti, sest majas voolas põlev tõrv. Leegid ähvardasid ka läheduses olevat elumaja, mille elanikud evakueeriti. Sündmuskohale saadeti kaheksa päästemeeskonda, eritehnika ja kiirabi. 

Tegu on Endoveri Volta loftide uusarendusega. Metropoli Ehitus OÜ juhatuse liige Oliver Makko lausus, et Tööstuse tn 47d ehitusobjekti katusel süttis tulekahju seoses katusetöödega. Ta kinnitas, et inimesed kannatada ei saanud. Olukord on võetud kontrolli alla ja kõik abinõud nõuete kohaselt rakendatud.

Valvepressiesindaja teatel voolas majas põlev tõrv.

Põlengu põhjused on välja selgitamisel. Praegusel hetkel veel ei teata, mis tulekahju põhjustas. «Tunnustame Päästeametit kiire tegutsemise eest, samuti politseid. Teeme ametkondadega igakülgset koostööd tulekahju põhjuste väljaselgitamisel,» lausus Makko.

«Vabandame kõrvalmaja elanike ees neile põhjustatud ebameeldivuste pärast. Oleme ühistu ja elanikega suhelnud ja pakume oma tuge põhjustatud ebamugavustega toimetulekul. Samuti oleme olnud kontaktis teiste oluliste sihtrühmadega. Keskendume konstruktiivselt lahendustele ja anname omalt poolt kõik, et olukord osapoolte jaoks parimal moel lahendada,» rääkis Makko.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles