Tänak videointervjuus: eesmärk on võtta kõik, mis võtta annab

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sardiinia ralli testikatsel kolmandat kohta jaganud Ott Tänak sõnas, et kõik sujus plaanipäraselt ja eesmärk on pärast seda rallit olla tiitlikonkurentsis. 

«Üldiselt on Sardiinia kogu kalendri üks kuumemaid rallisid. Alati on see kõige raskem rehvidele. Suht kuumad olud ja rasked teed teevad samamoodi raskeks autole. See aasta tundub vähe teistmoodi olevat, hetkel sajab vihma ja loodetavasti on homme ka vähe niiskust maas. See kindlasti aitaks meid oma stardikohaga, aga eks näis, mis tuleb,» andis Tänak videointervjuus mõista.

Testikatsel tunnistas Tänak vaid meeskonnakaaslase Jari-Matti Latvala ja Hyundai sõitja nappi paremust ning jagas Esapekka Lappi (Toyota) ja MM-sarja üldliidri Thierry Neuville'iga kolmandat kohta. «Testikatsel oli kõik okei, mingeid probleeme ei olnud. Sõitsime läbi ja vähe veel võib-olla lõppseadistamist, aga iseenesest oli kõik okei. Enesetunne on hea ja oleme ralliks valmis,» kommenteeris Tänak. 

«Kindlasti on see võtmeralli ja selleks, et vähegi tiitlikonkurentsis olla, on meil vaja siit häid punkte ja eesmärk on anda maksimum ja võtta kõik, mis võtta annab. Tuleb loota, et kõik sujub ja teeme endast parima. Vaatame, mis saab,» lisas eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles