Otsepilt: vaata telemagasini «Radar»

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases Radaris on luubi all Soome režisöör Aku Louhimies ja tema üliekstreemsed võtted saavutamaks võimalikult realistlikku näitlejatööd ning näeme ka NOËPi lõbusat teekonda läbi Pariisi ja Berliini.

Võtte ajal naisnäitleja peksmine, juustesse sülitamine ning enesehinnangu hävitamine, väljaoksendatud toidu sissesöötmine ning äärmuslik meetod laste nutmaajamiseks. Need on vaid mõned näited, milles Soome kurikuulsaimat režissööri Aku Louhimiest pärast suurfilmi «Tundmatu sõdur» edu süüdistama on hakatud. Radar uurib, mida räägib mees tema ümber plahvatanud ahistamisskandaalist.

Tänases saates näeb ka ühte populaarseimat Eesti muusikut Andres Kõpperit ehk NOËPi, keda «Radar» saatis kaameraga tema Pariisi ja Berliini kontsertidel.

Vaata tänase saate treilerit siit:

Iganädalane ajakirjanduslik magasin kaevab välja, kes kellele võlgu on; nõutab läbipaistvust maksumaksja rahaga toimetajatelt; paneb poliitikud ausat juttu rääkima, ja liigutab lugudega huvitavatest inimestest.

Saate toimetusse kuuluvad tunnustatud Eesti ajakirjanikud Hannes Sarv, Robert Kõrvits, Jüri Butšakov, Deisi Helemäe, Stas Kuznetsov, Jekaterina Minkova ja Marii Karell.

Ajakirjanduslikku telemagasini «Radar» saab igal teisipäeval otsepildis vaadata ka Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles