Prantsusmaa lahtiste kuningas Nadal lõi poolfinaalis Del Potro pihuks ja põrmuks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste meeste üksikmängu finaalis kohtuvad maailma kaheksas reket Dominic Thiem ning maailma esireket ja kümnekordne Prantsusmaa lahtiste võitja Rafael Nadal. Hispaanlane alistas poolfinaalis 6:4, 6:1, 6:2 argentiinlase Juan Martin del Potro (ATP 6.). Finaal peetakse pühapäeval kell 16 ning seda näitavad otsepildis nii Kanal 12 kui ka Postimees.ee.

Maailma esireket Nadal jäi veerandfinaalis šveitslase Diego Schwartzman (ATP 12.) vastu kaotusseisu, saades avasetis 4:6 kaotuse, kuid võitis järgmised kolm setti kindlalt: 6:3, 6:2, 6:2 ja sammus ligi neli tundi kestnud lahingu järel poolfinaali. Kusjuures kolmandas ja neljandas setis ei loovutanud Nadal ühtegi oma servigeimi.

Viienda asetusega Del Potro alistas veerandfinaalis Horvaatia esindaja Marin Cilici (ATP 4.) samuti ligi neli tundi kestnud mängus 7:6 (5), 5:7, 6:3, 7:5.

Nadal ja Del Potro on omavahel korduvalt vastamisi olnud ning enne Prantsusmaa lahtiste poolfinaali on seis 9:5 hispaanlase kasuks. Viimati mängiti mullu USA lahtiste poolfinaalis ning kohtumise võitis 4:6, 6:0, 6:3, 6:2 Nadal.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles