Järelvaadatav: alagrupi võidu kindlustanud naiste koondis võitis Kosovot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste võrkpallikoondis pidas täna viimase alagrupimängu Euroopa Hõbeliigas, kui Rakveres võõrustati Kosovot. Mäng võideti kindlalt tulemusega 3:0 (25:15, 25:8, 25:17).

Enne mängu: 

Eesti kindlustas Euroopa Hõbeliigas edasipääsu finaalturniirile juba pühapäevase 3:1 võiduga Šveitsi üle ja tänane kohtumine Kosovoga enam midagi ei määra.

Naiste koondise peatreener Andrei Ojamets loodab Kosovo vastu põhimängijatele rohkem puhkust anda. «Üks eesmärk sai täidetud ja nüüd tahan, et kõik saaksid mängurõõmu tunda. Teiseks on finaalturniirile mõeldes oluline, et kõik oleksid mingi mängutunnetuse juba varem kätte saanud,» sõnas juhendaja. «Oluline on, et need, kes seni on suurt koormust kandnud, saaksid ka veidi puhata.»

Eesti naiskond on A-alagrupis teisel kohal, kuue mänguga oleme kogunud 11 punkti. Rootsil on liidrina 12 punkti, Šveitsil 7 punkti ja Kosovol punktiarve avamata.

Naiskonna koosseis mänguks Kosovoga: Ingrid Kiisk, Hanna Pajula, Nette Peit, Eliisa Peit, Eliise Hollas, Marje Rosenblatt, Kaisa Bahmatsev, Kristi Nõlvak, Julija Mõnnakmäe, Anu Ennok, Kristiine Miilen, Liis Kullerkann, Kertu Laak, Kristel Moor.

Mängu tipphetked:

Intervjuud:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles