Zopp lõpu saanud imelisest turniirist: see läks ikka üle ootuste hästi

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Michael Baucher / imago/PanoramiC

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel kolmandasse ringi jõudnud, ent seal langenud Jürgen Zopp tunnistas pärast turniiri lõppu Postimehega vesteldes, et sees on tühi tunne. «Aga see on ikka hea tühi tunne, neid hulle emotsioone on selle nädala jooksul ikka väga palju olnud,» lisas ta muiates.

Õnneliku kaotajana põhitabelisse pääsenud 30-aastane Zopp kaotas kolmandas ringis 22-aastasele sakslasele Maximilian Martererile (ATP 70.) tund ja 39 minutit kestnud kohtumise 2:6, 1:6, 4:6. Zopp sõnas, et eelmiste ringide pikad mängud tal jalgades polnud, pigem oli sakslane väga ebasobiva mängustiiliga. Seda näitas ka Zopi lihtvigade arv: 46 lihtviga Martereri 11 vastu.

«Ma ei saanud kuidagi mängu sisse, ta alustas suhteliselt eksimatult ja võimsalt. Praegu mul ongi mängu alustamisega mingi probleem,» viitas ta kahele varasemale mängule, kui ta alistas avaringis Jack Socki (ATP 14.) viies setis 6:7 (4), 6:2, 4:6, 7:6 (5), 6:3 ja teises ringis samuti viies setis Ruben Bemelmansi (ATP 110.) 4:6, 4:6, 6:3, 6:4, 6:4. 

«Marterer oli parem kui eelmised vastased, vähemalt mänguhetkel. Tema mängustiil oli teistsugune, mis surus mind tagantkäenurka ning tema serv põrkas ülikõrgele, millele ma ei saanud pihta. Kolmandas geimis olin ma ikka palju parem, aga nuriseda ka ei tohi. Kogu turniir läks ikka üle ootuste hästi,» lisas Zopp.

«Ega ma ei arvanud, et kui ma Pariisi tulen, olen siin kaks nädalat. Varem on ju ikka nii olnud, et pärast esimest või teist päeva on turniir läbi.»

Nüüd valmistub Zopp muruhooajaks, taastudes veidi ka Tallinnas. «Plaanis on minna Queensi ATP-turniirile, kui sinna peale ei saa, siis võib-olla võtan enne Wimbledni ette mõne Challengeri turniiri Inglismaal.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles