Mait Malmsten teeb tööd südamega ja pürgib Hollywoodi poole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meelelahutusahindadel võidutsesid seriaal «ENSV» ning film «Klassikokkutulek 2», milles näitleja Mait Malmstenil oluline panus. Eestis tippe vallutanud mees, näib unistavat laiast maailmast ja miks mitte ka Hollywoodist..

Head meelelahutust tuleb mehe arvates teha südamega. Kuuldes Märt Avandi teooriat, et tippu jõudmiseks on vaja minna üle laipade ning teha võimalikult palju halbu otsuseid, ütleb mees muiates: «Tal on ka kahtlemata õigus. Meelelahutuse puhul on võib-olla tõesti vajalik vstu võtta natuke raskemaid otsuseid kui rahulikuma, tõsisema, vaiksema žanri puhul.» Lisades, et meelelahutus võib vahel minna üle piiride. «Neid piire ületada on alati natuke hirmus.» Tänavuste võituse valguses on pühjust arvata, et siiski on langetatud õiged otsused. 

Rahvahääletuse tulemustel jagatud auhinda peab mees väga tähtaks, sest tagasiside annavad publik ja vaatajad. «Just neile inimestele filmi ja televisiooni ju tehaksegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles