VIDEO Eriauhinna pälvinud Inga Lunge: mina nüüd küll mingi staar ei ole!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Salme kultuurikeskuses toimunud Kroonika auhindade jagamisel pälvis Inga Lunge eripreemia, «Pilvede all» näitlejanna tituleeriti Kroonika lemmikuks 2018. 

Kas Inga oskab ise öelda, miks just tema valituks sai? «Ma ei tea, ma tõesti ei tea. Ma kujutan ette, et nendel, kes saalis istuvad ja kui nad on nomineeritud, et nemad teavad seda pikalt ette,» sõnas ta. «Selle auhinna puhul, tõepoolest - võttis kuidagi jalgade alt selle pinna ära, sest sa ei ole valmis üldse mitte millekski. Kui ma tavaliselt hästi kiirelt leian mingid sõnad, siis sellel hetkel kuidagi hangus ära midagi mu ajus. Ma ei oska öelda, mis selle põhjuseks võib olla.»

Samuti tunnistab ta, et paljud meelelahutusvaldkonnas töötavad inimesi pelgavad pisut meediat, sest otsitakse taga «klikkivaid» pealkirju. «Peljatakse võib-olla rääkida. Mina olen selle mõtlemisega, et kõik inimesed on toredad ja head,» sõnas Lunge. 

Milline on Inga nõuanne kõikidele noortele inimestele, kes tahavad samuti staariks saada? Vaata videot ning saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles