Ela kaasa ja meenuta: tänavused teleaasta tipphetked oma ilus ja valus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teeme Elu24 vahendusel kokkuvõtte lõppevast teleaastast. Vaata otseülekannet Kanal 2 erisaatest «Teleaasta tipphetked» täna õhtul, kell 20.00!

Järjekordne üllatusterohke telehooaeg on lõpusirgel. Elasime kaasa teletähtede sekeldustele võõrsil ja eestlaste tegemistele kodumaal. Sündisid uued tähed ning ammused lemmikud lõid meid taas pahviks. Meeleolukas erisaade teeb ülevaate lõppeva teleaasta meeldejäävamatest hetkedest ja saadetest ning uurib, mis toimus tegelikult kaamerate taga.

Suurejooneline erisaade «Teleaasta tipphetked» teeb põhjaliku kokkuvõtte selle telehooaja erilisematest ja üllatavamatest hetkedest. Lõppevat telehooaega meenutavad mitmed armastatud telenäod: Tuuli Roosma, Kristjan Jõekalda, Marii Karell, Roald Johannson, Liis Haab, Daniel Levi Viinalass, Liis Lemsalu ja teised!

Kristjan Jõekalda meenutab oma kaassaatejuhi, Teet Margna, suure unistuse täitumist:«Ta sai teha lip sync’i, liigutada suud kellegi teise laulmise järgi, esineda laval ja olla nagu tõeline laulja. Ma ei ole elus teda nii rahulolevana näinud. Ta säras ja kõndis ringi nagu Jaak Joala ja muudkui laulis.»

Üheks aasta kõmulisemaks looks kujunes Roald Johannsoni koeraliha maitsmine Lõuna-Koreas. «Koeraliha söömine tekitas pehmelt öeldes resonantsi televaatajate seas. See ärritas üles päris paljud inimesed,» kirjeldab Roald Johannson oma reportaaži.

«Tundub, et tuleb ka kolmas abielu, esimese mehega», annab filmis «Pilvede all. Neljas õde» Kertut mänginud näitleja Liis Haab aimu, mis võiks «Pilvede all» sarjas sügisel edasi juhtuda tema osatäitjaga.

Lõppeva telehooaja eriti meeldejäävad hetked võtab kokku Kanal 2 erisaade «Teleaasta tipphetked» täna õhtul kell 20.00, kohe pärast «Reporterit».

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles