ELU24 EKSKLUSIIV: kabistamisjamasse sattunud Mangi esimene intervjuu: no mis teema see on! (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsisesse ahistamisskandaali sattunud tähetark Igor Mang on Türgi reisilt tagasi ning jalutab ringi Kadriorus. Elu24l õnnestus ahistamises süüdistatud maag kinni püüda ning temaga esimene intervjuu teha. Vaata videot!

Mang sattus skandaali keerisesse kaks nädalat tagasi, mil eetris oli ETV saade «Pealtnägija», kus mitu naist süüdistasid Mangi ahistamises. Lisaks ilmnes loost, et kalli tunnihinnaga astroloog üürib Tallinna linnalt munitsipaalkorterit, kus ta suure osa ajast tegelikult ei ela.

Elu24 eksklusiivses videos jääb Mang napisõnaliseks. «Mina ei räägi mitte kellegagi. Tuleb aeg, ma räägin ja kirjutan. Praegu ei ole see aeg,» jääb tähetark enesele kindlaks. 

Kas Mang on juba ka politseis käinud? «Ma ei räägi nendel teemadel. No mis teema see on!» lajatab ta vastu.

Samuti ei taha ta kaameratest ning avalikust huvist midagi kuulda. «Inimestel on igasuguseid huvisid, niiet ära palun pildista mind. Ei ole vaja,» lausub tagasihoidlik Mang ning läheb oma teed. 

Tähetark Igor Mang on «Pealtnägijas» ilmunud loo tõttu kutsutud ka politseisse ning ka Tallinna linnavaraamet on talle edastanud kirjaliku kutse ja määranud kohtumise aja.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles