Sakala stuudio. Äratasunud risk toob au ja kiituse. Praegu aga ...

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordses Sakala stuudios arutlevad peatoimetaja asetäitja Marko Suurmägi ja arvamustoimetaja Karl-Eduard Salumäe neljapäevase lehe juhtkirja jätkuks, kas see oli ikka õnnetus, et Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) tunnistas suurejoonelisest linnasüdame uueks ehitamise projektist euroabikõlblikuks vaid kolm tänavat ja Vabaduse platsi.

Niimoodi kahtlemise põhjus on lihtne: EAS-i kõige positiivsema otsuse korral tulnuks linnal omalt poolt leida ligikaudu 1,2 miljonit eurot. Hea küsimus on aga, mille arvelt see saanuks tulla.

Kesklinna uuendamise projekti ettevalmistamiseks on kulutatud praeguseks üle 260 000 euro. Linnavalitsus võttis omal ajal neid kulutusi tegema hakates riski. Ajakirjanikud nendivad, et kuigi sündmustest ei maksa ette rutata, liiguvad asjad praegu sinnapoole, et võetud risk ei ole ennast õigustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles