VIDEO NO99 koondatud kokk: kurb on, rahvast ju käib (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NO99 teatri etenduste täituvus on aastate madalaim - selleks, et kolmandat hooaega kahjumit mitte kanda, sulgeb teater kohviku ja koondab 15 töötajat. Suurbritanniast pärit teatrikohviku kokk David Woolls rääkis Postimehele, et halvad uudised teatati neile hiljutisel koosolekul ning lahkumine on kurb. Vaata videot!

Sotsiaalmeedias avaldatud postituses tõdesid teatri NO99 juhid Ene-Liis Semper ja Tiit Ojasoo, et nende teatris on etendustele vabu kohti rohkem kui varasemalt ning et nad tegelevad teatritöö ümber korraldamisega, sest kolmandat aastat järjest kahjumi kandmine oleks NO-le juba liig. Muuhulgas koondatakse töötajaid ja lõpetatakse teatri fuajees kohviku pidamine.

Ametlikult on tänavune NO99 teatri saalide täituvus olnud 60 protsenti, tegelikkuses on saalid olnud veelgi tühjemad.

Teatri kunstiline juht Ene-Liis Semper intervjuud anda ei soovinud, põhjendades sellega, et sotsiaalmeedia postituses on kõik oluline selgitatud ning praegu soovitakse keskenduda uue protsessi esimestele päevadele ja tegutseda loomerahus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles