Vaata: Mis koht see on, kus kuninglikud pulmad toimuvad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heida koos «Radari» peaprodutsent Marii Karelliga pilk Londoni lähistele, Windsori, et vaadata ettevalmistusi prints Harry ja Meghan Markle´i  pulmatseremooniaks.

Sel laupäeval, 19. mail kogunevad Londoni lähedal asuvasse Windsorisse kümned tuhanded inimesed, et pidulikult tähistada Prints Harry abiellumist Meghan Markle'iga. Marii Karell käis vahetult enne pulmi uurimas, millist elu elatakse idüllilises väikelinnas, kus asub Kuninganna Elizabeth II lemmik-maakodu ning kus rikkus ja vaesus on teravaimas kontrastis, kui ükskõik kus mujal Euroopas.

Homme leiab aset ajalooline suursündmus, kui sadade tuhandete pilkude all abielluvad Walesi prints Harry ja Hollywoodi näitlejatar Meghan Markle. Noored armunud pannakse paari St. George’i kabelis. Seda pidulikku tseremooniat ja traditsioonide kohast kaarikurongkäiku kannab otse Londonist üle ka Kanal 11 ning Elu24.

Stuudios oli toimuvat kommenteerimas PM Arteri ilu- ja moetoimetaja Kristina Herodes ja ajakirjanik ning Reporteri välisuudistetoimetaja Betty Ester-Väljaots.

Betty Ester-Väljaots on monarhiafänn, kes ei jäta vahele ühtegi kuningakojaga seotud olevat uudist ning kes teab peast kuninganna koerakeste nimesid. «Kuningapere elu jälgimine on nagu tõelise tõsieluseriaali vaatamine koos kõikide rõõmude, murede ja intriigidega,» kommenteerib Betty oma suurt huvi kuningapere vastu.

Kanal 11 pakub kuningliku laupäeva raames põnevat eriprogrammi varahommikust hilisõhtuni välja. Ekraanile jõuab ka verivärske dokumentaalfilm «Windsori kuningakoja naised», mis esilinastus Inglismaal alles eelmisel nädalal. Dokfilm lahkab kuningakojas elanud ja praegugi elavate naiste senist ajalugu ja etiketireegleid. Mis on lubatud nüüd, oli rangelt keelatud alles lähiajaloos.

Põnevat eriprogrammi on laupäeval pakkuda igale maitsele:
12.30 Dokumentaalfilm «Kutse kuninglikku pulma»
13.30 Kuninglik pulm: OTSE
15.30 Dokumentaalfilm «Windsori kuningakoja naised»
17.30 Mängufilm «Tõeline tuhkatriinu lugu»                                                    
19.30 Dokumentaalfilm «Meie ema Diana»
21.00 Mängufilm «Kuninga kõne» (King’s Speech, UK 2010)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles