Galerii ja video: Tallinnat külastas Euroopa üks uhkemaid ja suurimaid kruiisilaevu

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval peatus Tallinnas kruiisilaev Norwegian Breakaway, mis on oma mitmesuguste hüvede ja meelelahutusvõimalustega kui liikuv kuurort. 

Norwegian Breakaway kruiisilaev on 325,64 meetrit pikk ning mahutab kuni 4000 reisijat ja kuni 2000 meeskonnaliiget, mis muudab selle üheks suurimaks kruiisilaevaks, mis Euroopa vetel sõidab. Kui varasemalt tegi laev kruiisireisi Kariibidel, siis nüüd ongi Norwegian Breakaway esimest korda Euroopas. 

Laevas on nii veepark, spaa, spordikeskus, ronimissein, kasiino, kui ka 27 restorani ja 22 baari. Kuna laevas on lihtsalt nii palju teha, jätsid paljud reisijad ka Tallinna külastamise vahele ning eelistasid selle aja hoopis laevas veemõnusid nautides veeta.

Tallinnasse tõi uhke kruiisilaeva Norwegian Breakaway üheksapäevane kruiis, mille marsruudiks on Kopenhaagen-Travemünde-Tallinn-Peterburi-Helsingi-Stockholm-Kopenhaagen.  

Vaata lähemalt videost, kui palju selline luksus maksab ning mida arvab nii suure laeva juhtimisest kapten!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles