Pilk peale: täna startiv kohtingusaade toob ekraanile alasti inimesed

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänapäeval võib igaüks kujundada endale meigi, soengu, tätoveeringute ja eelkõige garderoobi abil sobiva karakteri. Täpselt sellise, kellena ta välja paista soovib.

Partnerivalikul mõjutavad meid aga lisaks välisele atraktiivsusele ka kõnemaneer ja miimika.

Kui aga inimene heidab kõik riided seljast ja talle pole isegi otsa võimalik vaadata? Kas pelgalt inimese keha uurides suudame otsustada, kes meile kaaslasena meeldida võiks ja kellega meil on ehk ühised huvid?

 «Alasti ahvatlus» on julge sotsiaalne eksperiment, mis toimub stuudioseinte vahel.

Kaaslase otsingul olevad mehed ja naised seisavad järk-järgult kerkiva sirmi taga. Esmalt saab tutvust teha potentsiaalse kaaslase alasti kehaga ja alles siis näha tema nägu ja kuulda häält.

Ebaharilikus tutvumismängus kasutatakse välistamismeetodit. Lõpuks jääb stuudiosse alles vaid kaks inimest, kelle vahel otsustav valik teha tuleb. Selleks hetkeks tuleb riided seljast heita ka otsusetegijal endal.

See oleks nagu kohting, mis toimub tagurpidises järjekorras.

Stuudiosaate teevad põnevamaks ka aeg-ajalt esitletavad populaarteaduslikud faktid inimkehast ja armumist mõjutavatest keemilistest protsessidest.

«Naked Attraction» ehk  eesti keeles «Alasti ahvatlus» on võitnud aastatel 2016 ja 2017  nii parima originaalsaate, parima sotsiaalse eksperimendi,  kui ka parima meelelahutusliku tõsielusarja auhinnad.

Anna Richardson
Anna Richardson Foto: Kanal 11

Saatejuht on särtsakas Anna Richardson, kes Kanal 11 vaataja jaoks on tuttav ülipopulaarsest dokumentaalsarjast «Seksi õppetunnid».

«Alasti ahvatlus» on Kanal 11-s eetris alates tänasest.

Põnevat eksperimenti näitame kaks korda nädalas, neljapäeva ja reede hilisõhtul, kell 23.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles